MARILYN MONROE


I JUST WANT TO BE WONDERFUL.  

BAR KINO


MOVIE CURATED FOOD & DRINKS.Wil je graag dat tikkeltje extra beleving als je naar de cinema gaat?

Ben je een filmliefhebber die wel eens graag zou weten hoe film smaakt op je bord?

Of ben je gewoon fan van een gezellige bar met een speakeasy vibe waar je uren kan zitten met vrienden tot het plots middernacht is?

Dan is Bar KINO jouw nieuwe hangout. Uniek in zijn soort en gelegen in hartje Antwerpen, onder cinema Cartoon’s. De ambities van het horecateam achter deze “movie curated food & drinks” bar zijn dan ook duidelijk: een stap verder gaan dan het klassieke filmcafé en een stap verder gaan in de beleving van je normale café- of restaurantbezoek.


.

Hello world

Elke maand tovert het team een pak nieuwe filmgerechten op je bord die 1-op-1 passen bij de films van dat moment in cinema Cartoon’s. Bijpassend biertje of wijn? Het is maar een woord. Lekkere cocktail passend bij een legendarische quote uit je favoriete film? Kom dat proeven.

Er is een grote kaart met full menu voor 2 genaamd ‘la grande bouffe’, of je kan kiezen uit individuele kleinere gerechtjes telkens passend bij 1 film. Voor de kleine honger en als hapje bij het drinken is er ‘la petite bouffe’, ofwel verrukkelijke fingerfood. Dit alles is bedacht en klaargemaakt met de grootste zorg door de Antwerpse chef Anthony Deltenre van The Locals, die deel uitmaakt van dit horecateam dat al lang niet meer aan hun proefstuk toe is.

Bar KINO is elke dag open tot 23u00 en op donderdag, vrijdag en zaterdag tot 1u00. Maak je momenteel je going out agenda op voor de komende weken? Plan een bezoekje aan Bar KINO maar in, want het zal je zeker kunnen bekoren.