MARILYN MONROE


I JUST WANT TO BE WONDERFUL.  

BAR KINO


Bar KINO is een van de kroonjuwelen in het rijke aanbod van bars in het centrum van Antwerpen. Deze gezellige hangout heeft zijn naam niet gestolen, want het gaat hier om de bar die is gelegen onder stadsbioscoop Cartoon’s in de Kaasstraat (zijstraat van de Suikerrui).

Zowel bioscoop als bar hebben ‘kwaliteit’ hoog in het vaandel staan. Je kan Bar KINO uiteraard ook binnenlopen zonder een filmpje mee te pikken, alleszins kan je hier altijd rekenen op dat tikkeltje extra beleving.


Kortom: wie fan is van een gezellige bar met een relaxed vibe waar je uren kan zitten met vrienden tot het plots middernacht is, die is hier aan het juiste adres. Bar KINO’s ambities zijn dan ook duidelijk: tegen de achtergrond van een easy speaking jazzatmosfeer méér zijn dan het klassieke filmcafé en een stap verder gaan in de beleving van je normale cafébezoek.


Stadsbioscoop Cartoon's heeft met Bar KINO als grootste troef dat de alle dranken mee mogen genomen worden in de cinemazaal tijdens de film. Na en/of voor de film kan je gezellig in de bar genieten.

Hello world